Spring til indhold

Rejse til Cambodja

Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med din rejse til Cambodja. Du kan bl.a. finde information om visum, rejseforsikring samt rejsevejledningen for Cambodja, hvor oplysninger om specifikke risiko- og sikkerhedsforhold opdateres jævnligt.

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Pas og visum

Turistvisum til Cambodja kan opnås ved ankomst, dog skal passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er også muligt at ansøge om visum online.

Læs mere om e-visa her 
Læs mere om visumregler til Cambodja her

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav.

Rejsevejledning til Cambodja

Udenrigsministeriets Rejsevejledninger indeholder råd og informationer til danske rejsende i udlandet. Rejsevejledningerne bliver jævnligt opdaterede, og du har mulighed for at abonnere på Rejsevejledningen og få nyheder om vigtige ændringer i den aktuelle sikkerhedssituation.

Læs mere om rejsevejledning til Cambodja her

Danskerlisten

Alle danskere kan registrere sig på Udenrigsministeriets ”Danskerliste” i forbindelse med ophold i udlandet.
Danskerlisten giver Udenrigsministeriet mulighed for at kontakte danskere i udlandet i en krisesituation. Det kan være ved naturkatastrofer, terroraktioner eller væbnet konflikt i det land, du opholder dig i.

Det er frivilligt, om man som dansker ønsker at registrere sig. I nogle lande kan det være relevant kun at registrere sig, hvis man skal opholde sig i landet i en længere periode. I lande med særlige risikoforhold anbefales det, at man også registrerer sig ved kortere ophold.

Læs mere om Danskerlisten her

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Cambodjas Ambassade

64 Brondesbury Park
Willesden Green, NW6 7AT
London, United Kingdom

Phone: +44-208-4517850

Fax: +44-208-4517594

E-mail: camemb.eng@mfa.gov.kh

www.cambodianembassy.org.uk