Gå til indhold

Rejse til Danmark

I menuen herunder finder du oplysninger om visum, opholdstilladelse og tilbagerejsetilladelse til Danmark.

Advarsel mod brug af falske visumagenter

Ambassaden advarer mod, at visumansøgere betaler falske agenter for bistand i forbindelse med indgivelse af visumansøgning. Vi er bekendt med, at sådanne agenter findes både i og udenfor Bangkok - også i nærheden af visumansøgningscentret.

Vi har tidligere advaret mod, at visumansøgere og værter i Danmark lader sig nare af disse agenter, idet de udelukkende giver ansøger og reference en helt unødvendig og ofte ganske betragtelig ekstraudgift. De har INGEN kompetence og kan ikke indgive en visumansøgning på ansøgerens vegne og bidrager oven i købet ofte til en unødvendig forlængelse af sagsbehandlingstiden.

Er du i tvivl om ansøgningsproceduren, er du velkommen til at kontakte vores visumansøgningscenter VFS eller ambassaden direkte.

Sagsbehandlingstid

Hvis I skal rejse om mere end 20 dage, skal I ikke blive bekymrede, hvis I ikke er blevet kontaktet, da vi pt. ser det nødvendigt at prioritere sagsbehandlingen efter afrejsedato. Hvis der er mangler eller problemer med ansøgningen, bliver I kontaktet af ambassaden.

  • Der sigtes på, at en afgørelse træffes inden for 50 dage.
  • Dog vil der være nogle ansøgninger, som kræver nærmere undersøgelser, og ansøgninger hvor der er behov for yderligere dokumentation. I de tilfælde må sagsbehandlingstiden være op til 30 dage.
  • Hvis Udlændingestyrelsen skal træffe den endelige afgørelse, kan sagsbehandlingstiden være op til 45 dage.

Sagsbehandlingstiden tæller fra det tidspunkt, hvor vi her på ambassaden har modtaget en komplet udfyldt visumansøgning inkl. al relevant dokumentation. (Vi modtager ansøgningen på ambassaden hverdagen efter, at den er indleveret til visumansøgningscenteret VFS Global.)

Der kan læses mere om de forskellige sagsbehandlingstider på Udlændingestyrelsens hjemmeside

Kontakt

VFS Global

Danish Visa Application Centre

The Trendy Building 

8th floor, unit 404

Sukhumvit Soi 13 

Khlongtoey-Nua, Wattana

Bangkok 10110

 

Book tid til at indlevere visumansøgning på VFS Global klik her

Telefon nr.: +66 (0) 2 118 7006

E-mail: [email protected]

 

Åbningstider for indgivelse af ansøgning og telefonisk henvendelse:
Mandag til fredag: Kl. 8.00-12.00 og 13.00-15.00

Åbningstider for afhentning af viserede pas:

Mandag til fredag: kl. 13.00-16.00