Gå til indhold

Rejse og Ophold

I nedenstående menu finder du informationer om de borgerservice ydelser, som den danske ambassade og konsulat i Thailand og Cambodja kan tilbyde.

Borgerservice står til rådighed med hensyn til udstedelse af blandt andet pas, kørekort og visum til Danmark, ligesom vi yder bistand i tilfælde af ulykker, sygdom, dødsfald, fængslinger m.m.

Menuerne nedenfor fortæller, hvilke områder vi kan hjælpe med. De fleste opgaver, vi løser for danske og thailandske statsborgere, falder inden for følgende hovedområder:

  • Ansøgning om nyt dansk pas, dansk kørekort, legalisering af dokumenter m.v.
  • Bistand i forbindelse med sygdom, dødsfald, ulykker, fængslinger, m.m.
  • Generelle regler for indgåelse af ægteskab i Thailand.
  • Spørgsmål om visum og opholdstilladelse til Danmark og Schengenområdet.
  • Generelle spørgsmål i forbindelse med turistbesøg eller flytning til og fast ophold i Thailand.

Husk at spørgsmål om visum til Thailand skal rettes til den thailandske ambassade i Danmark.

Vi har forsøgt at opsummere ofte lange og komplicerede regelsæt på forskellige områder for at lette overblikket. Hvis du ikke kan finde det, du søger efter på hjemmesiden eller har supplerende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kontaktnumre findes nederst på denne side.

På Udenrigsministeriets hjemmesider videregives oplysninger fra andre myndigheder og gives råd og vejledning. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer uanset oplysningerne på hjemmesiderne.

Kontaktnumre

Ambassadens tlf. nr. +66 (0) 2 343 1100.

Fax nr. +66 (0) 2 213 1752.

Ved internationale opkald undlad "0".