Gå til indhold

Rejse til Cambodja

Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med din rejse til Cambodja. Du kan bl.a. finde information om visum, rejseforsikring samt rejsevejledningen for Cambodja, hvor oplysninger om specifikke risiko- og sikkerhedsforhold opdateres jævnligt.
OBS! CORONAVIRUS/COVID-19: Vi gør opmærksom på, at der kan være ændringer i oplysningerne på denne side på grund af den nuværende coronavirus/Covid-19 pandemi. Ambassaden har samlet information om konsekvenserne af coronavirus/COVID-19 for danske rejsende og fastboende i Cambodja i følgende link: Coronavirus/COVID-19 Cambodja.

Pas og visum

Turistvisum til Cambodja kan opnås ved ankomst, dog skal passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Det er også muligt at ansøge om visum online.

Læs mere om e-visa her 
Læs mere om visumregler til Cambodja her

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav.

 

Rejsevejledning til Cambodja

Udenrigsministeriets Rejsevejledninger indeholder råd og informationer til danske rejsende i udlandet. Rejsevejledningerne bliver jævnligt opdaterede, og du har mulighed for at abonnere på Rejsevejledningen og få nyheder om vigtige ændringer i den aktuelle sikkerhedssituation.

Læs mere om rejsevejledning til Cambodja her

 

Danskerlisten

Danske statsborgere, som opholder sig i Thailand og Cambodja i kortere eller længere tid kan registrere deres ophold på Udenrigsministeriets såkaldte Danskerliste.

Danskerlisten giver os mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig, hvis der opstår en alvorlig krise i det land, hvor du er. Det kan være større naturkatastrofer, politiske uroligheder eller terrorangreb. Krisesituationer kan opstå i alle lande. Du bør også tilmelde dig, hvis du bor fast i udlandet. Du kan tilmelde dig både før og under rejsen. Tilmelding er frivilligt.

Du kommer på Danskerlisten ved at hente vores gratis app “Rejseklar” i App Store eller Google Play. Hvis du ikke har app’en Rejseklar på din mobil, kan du hente den gratis her:

Rejseklar til iPhone klik her (åbner i itunes)

Rejseklar til Android klik her (åbner i Google Play)

Hvis du gerne vil på Danskerlisten, når du skal rejse, men ikke har mulighed for at tilmelde dig via app’en ”Rejseklar”, så kan du tilmelde dig via nettet her

Få mere information om Danskerlisten på Udenrigsministeriets hjemmeside her

 

Cambodjas Ambassade

64 Brondesbury Park
Willesden Green, NW6 7AT
London, United Kingdom

Phone: +44-208-4517850

Fax: +44-208-4517594

E-mail: [email protected]

www.cambodianembassy.org.uk