Gå til indhold

Tilbagerejsetilladelse til Danmark

Vær venligst opmærksom på, at i visse tilfælde skal udlændinge, der opholder sig i Danmark, have en tilbagerejsetilladelse til Danmark. Dette er gældende for både voksne og børn.

Såfremt der ønskes garanti for at kunne rejse tilbage til Danmark på det planlagte tidspunkt, skal der, som udgangspunkt ansøges om en tilbagerejsetilladelse inden afrejse fra Danmark.

Har du derimod under dit ophold i Thailand fået udstedt et nyt pas eller mistet dit opholdskort, skal du ansøge om en tilbagerejsetilladelse på ambassaden i Bangkok.

For ansøgning om tilbagerejsetilladelse i Thailand kræves der personligt fremmøde på enten vores visumcenter Danish Visa Application Center eller efter aftale på ambassaden i Bangkok.

Kontaktinformation findes til højre i menuen.

Der skal medbringes følgende:

  • Korrekt udfyldt formular "ansøgning om tilbagerejsetilladelse".
  • 2 stk. vellignende pasfotos (farvefoto med lys baggrund, taget forfra og på 3,5 x 4,5 cm. Ansigtets hovedtræk skal fremgå tydeligt på fotoet: dvs. hageparti, kæbeben, kindben, panden (i et sådant omfang, at ansigtsformen fremgår), næsen, øjne, øjenbryn og munden).
  • Gyldigt pas - gyldigt mindst tre måneder efter den ønskede indrejse i Danmark.
  • Flybillet.
  • Gult sygesikringkort.

Obs: børn under 18 år skal være til stede ved ansøgningen sammen med værge.

For gebyrliste klik her

Vi gør opmærksom på, at ambassaden skal have en bemyndigelse fra Udlændingeservie om at udstede tilbagerejsetilladelsen. Der må derfor påregnes en sagsbehandlingstid på mellem 4 dage og et par uger. Det anbefales derfor, at ansøgningen indgives i god tid inden planlagt afrejse.